Blog

Ik ben laboratorium technoloog en lezer van boeken met een focus op fictieboeken, romans, thrillers, spannende boeken en verhalen over mensen en over het leven zoals het is. Via deze blog wil ik mijn passie met je delen. Ik schrijf over de boeken die ik heb gelezen, impressies en percepties. Dank je voor jouw interesse.


Grote verwachtingen is het vervolg op het succesvolle In Europa dat vijftien jaar geleden verscheen. Grote verwachtingen begint waar In Europa eindigt, in het jaar 1999. Een boek voor iedereen die geïnteresseerd is in de maalstroom van veranderingen die zich de laatste twintig jaar hebben voorgedaan.

Sien is doodsbang voor water. Als kind probeerde haar moeder haar in bad te verdrinken en sindsdien is ze panisch voor water en zwembaden. Tot ze Frenkie leert kennen. Zal hij haar helpen haar angst voor water te overwinnen?

In het laatste oorlogsjaar, tijdens een nachtelijke oversteek, raakt de veertienjarige Tin van Heel zijn vader kwijt. De jongen blijft een dag en een nacht zoeken, wachten, turen, waken in de uiterwaarden, maar zijn vader komt niet meer boven water. Dertig jaar later voelt Tin dat de tijd is gekomen om alles recht te zetten. Zal hij daar in...

De 35-jarige Wessels Stols heeft hoge ambities. Hij wil schrijver worden maar gaat de politiek in als euro-parlementariër. Gaandeweg wordt hij iemand die hij nooit had willen zijn.

In april 1890 vertrekt Anton Tsjechov dwars door Rusland naar het eiland Sachalin, dat in het uiterste oosten ligt, tegen de Zee van Ochotsk. Niemand begrijpt de reden van zijn tocht.

Berlijn, 1943. Een jongen verhuist met zijn familie naar een plek ver weg. Naast hun huis staat een hoog hek. Achter het hek lopen mensen rond. Ze zien er vreemd uit. De negenjarige Bruno sluit vriendschap met een jongen achter het hek. Deze vriendschap is echter niet vrijblijvend.

Een heerlijk vervolg op Knielen op een bed violen. Margje is een streling langs je wang. Een verhaal over een heel leven.

© 2018 Linda Marie Vermeulen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin